Contacts

Paleizenstraat 27,
1030 Brussel / België

info@timetohelp.be

NL:+32 485 572 809

FR:+32 483 288 898

Help anders deze Ramadan

Ramadan campagne

Time To Help vereniging draagt bij aan een gezegende en gezellige Ramadan. Met uw giften tijdens de heilige maand Ramadan worden tenten opgezet voor de ochtend- en avondmaaltijden voor mensen in armoede. Bovendien stellen we voedselpakketten samen en delen we deze alsook hulp in vorm van geld of kleding aan wezen zodat ze tijdens het Ramadanfeest ook met vreugde kunnen genieten.

Welke donaties zijn er tijdens de Ramadan?

Zekaat: Het minimum bedrag is gelijk aan 1/40 van uw bezittingen en wordt vaak tijdens de Ramadan gegeven. Met uw zekaat kunt u onze projecten en acties steunen.

Zakaat al-Fitr: Dit is het bedrag dat een persoon uitgeeft aan voedsel voor 1 dag. Op Europees niveau is dat € 10. Het wordt benut voor benodigdheden van armen en wezen voor het Ramadanfeest.

Iftar: geen vaste waarde, wordt vaak in vorm van een avondmaal aan Afrikaanse landen gegeven. Samenwerkende stichtingen en verenigingen zorgen voor de organisatie van de avondmalen aan volkeren in armoede.
De waarde van 1 iftar is €5.

Voedselpakketten: Wij delen tijdens Ramadan voedselpakketten ten waarde van €25 uit aan behoeftigen. De inhoud van voedselpakketten verschilt per land of regio.