Contacts

Paleizenstraat 27,
1030 Brussel / België

info@timetohelp.be

NL:+32 485 572 809

FR:+32 483 288 898

Schoon Water Project

Over Water

Ongeveer 97% van de water is zout water of ondrinkbaar water. Andere 2% van de water is ijs of  in de gletsjer. Dus 1% van de water is gebruikbaar voor mensen.

Wees opleiding

Er zijn miljoenen weeskinderen op aarde. Terwijl het menselijk leven een basis recht is voor een kind, zorgen oorlogen en verschillende redenen ervoor dat kinderen hun ouders verliezen en strijden met slechte leefomstandigheden.
Time To Help wil met het project ‘Wees opleiding’ ervoor zorgen dat weeskinderen een hoopvolle blik naar de toekomst kunnen werpen.

Met dit project worden weeskinderen, die de leeftijd hebben bereikt van de middelbare school, opgenomen in internaten van scholen waar Time To Help een partnerschap mee heeft. Inclusief zakgeld, worden deze kinderen in alle kosten voorzien. De jaarlijkse kosten van een leerling, opgedeeld naar kostenposten is per land verschillend.

Wees opvoeding

Ieder 15 seconden verliest een Afrikaans kind zijn ouders en wordt wees. 143 miljoen wezen brengen 10 jaar van hun leven door in weeshuizen. Deze kinderen lijden hun leven onder moeilijke omstandigheden als gevolg van het fysieke en financiële tekortkomingen van weeshuizen. Door jaarlijks € 360 te doneren kunt u een wees voorzien in zijn of haar jaarlijkse kosten.

Met uw donatie worden ze voorzien van voedsel en kleding of ze worden voorzien van studiebeurzen voor onderwijsmogelijkheid voor kinderen in voornamelijk Afrikaanse landen die wel talenten hebben, maar geen financiële middelen.