Time To Help vzw

Helpen aan iederen…

HISTORY

In 2010 is onze vereniging opgericht onder de naam All for Live en heeft in korte tijd, zowel binnen als buiten België, het vertrouwen en de waardering van de maatschappij gewonnen.

Om met onze hulpverlening, ook op internationaal niveau, een breder publiek te kunnen bereiken, om efficiënte en duurzame dienstverlening te kunnen bieden, hebben we als uitkomst van onze onderzoeken besloten om met het dichtstbijzijnde liefdadigheidsinstelling –Time To Help- die dezelfde werkwijze, doel en visie heeft, samen te werken. Door het raad van bestuur van beide instanties is besloten tot een gezamenlijke naam.

Sinds januari 2013 blijven we ons werk als hulpvereniging uitvoeren onder de naam Time To Help.

De gezamenlijke naam is in korte tijd aanvaard door de maatschappij en als Time To Help vereniging gaan we, met toenemende belangstelling van de Belgische samenleving, door met de projecten die we geïmplementeerd hebben.

VISIE

We verlangen naar een wereld waarin rechtvaardigheid en solidariteit heerst, een vreedzame wereld zonder enige vorm van armoede, zonder het bestaan van slachtoffers van rampen en oorlogen.
Waar ook ter wereld, we zijn van mening dat iedereen het recht heeft een waardig leven te leiden. Voedsel, schoon drinkwater, medische zorg, onderwijs, werkgelegenheid en huisvesting zou gegarandeerd moeten zijn voor iedereen. Omdat geen enkel land de problemen alleen kan oplossen, moet er gezocht worden naar een oplossing met solidariteit en collectieve aanpak.

MISSIE

Vereniging Time To Help zet zich wereldwijd in voor ‘iedereen die hulp nodig heeft’ en stelt ‘de mens’ centraal in haar uitgangspunt.

Om voor de behoeftige mens hulp te kunnen realiseren heeft vereniging Time To Help diverse projecten en activiteiten lopen zoals:
• Waterprojecten
• Medische missies
• Cataractoperaties
• Wees projecten
• Kleding inzamel
• Cadeau donaties
• Voedselpakketten bedelen
• Maaltijden bedelen

Voor het ondersteunen van diverse projecten en activiteiten werkt vereniging Time To Help waar nodig samen met verschillende organisaties. Deze diensten verschillen inhoudelijk wel van elkaar, maar hebben uiteindelijk hetzelfde doel en draaien om het helpen en ondersteunen van mensen die in nood zijn.

WERKGEBIEDEN

Onderwijs
Projecten ontwikkelen en uitvoeren ten behoeve van hulpeloze kinderen en jongeren die met eigen middelen geen onderwijs van hedendaagse kwaliteit kunnen volgen.

Sociale voorzieningen
Project ontwikkelen en uitvoeren ten behoeve van sociale voorzieningen voor iedereen die het nodig heeft.

Gezondheidszorg
Projecten ontwikkelen en uitvoeren ten behoeve van gezondheidsvoorzieningen voor iedereen die het nodig heeft.

Noodhulp
Projecten ontwikkelen en uitvoeren om slachtoffers van natuurrampen en oorlogslachtoffers te voorzien van primaire levensvoorzieningen zoals voedsel.

WERKWIJZE

Een samenvatting van onze werkwijze.

1- Geld en/of natura inzamelen en verdelen om mensen in nood, mensen die zich op sociaal vlak in een nadelige situatie bevinden, mensen in natuurrampen, mensen in oorlogsgebieden en mensen in vergelijkbare nooddringende situaties van behoeften te voorzien, zonder ze te kwetsen en zonder onderscheid te maken op basis van geografie, geloof, taal, ras of geslacht.
2- De vereniging tracht zijn doel te bewerkstelligen door samen te werken met de leden en alle mogelijke manieren te evalueren.
3- Alle nodige activiteiten uitvoeren om deze doel te treffen of het bereik ervan te vergemakkelijken, in zijn geheel of gedeeltelijk, direct of indirect.

In dit verband is de onderstaande lijst een voorbeeld van de doelstellingen en werkgebieden van de vereniging:

1- Ziekenhuizen, scholen, beroepsgeoriënteerde onderwijsinstellingen.
2- Ontwikkelen van de openbare gezondheidsdienstverlening en het coördineren van de middelen die nodig zijn
voor de dekking van de financiële uitgaven.
3- Inkoop van medicijnen, beschikbaar stelling van medisch apparatuur.
4- Organisatie van voedsel en medicatie op logistiek gebied.
5- Projecten ten behoeve van de ontwikkeling van productie, zuiveringsinstallaties.
6- Weeshuizen en kinderdagverblijven.
7- Donaties voor de bouw en/of bestuur van weeshuizen.

Dit is geen definitieve lijst. Zolang de vereniging het nodig vindt en het raad van bestuur akkoord gaat, kunnen er andere hulpactiviteiten georganiseerd worden.

De vereniging kan allerlei seminars, vergaderingen, festivals en andere sociaal en culturele activiteiten organiseren of deelnemen aan zulke organisaties als het ten behoeve is van het realiseren van het doel van de hulpactiviteiten.

De vereniging kan onafhankelijk opereren, maar kan ook besluiten om een samenwerkingsverband aan te gaan met andere hulporganisaties.

JURIDISCHE INFORMATIE

Gegevens van de vereniging
Time To Help-Yardım Zamanı V.Z.W.

Adres:
Paleizenstraat 27,

1030 Brussel, België

GSM: +32 485 57 28 09
Mail: info@timetohelp.be[

Bankgegevens:
BE43 7512 0496 6801
BIC: AXABBE22

KVK : 0828.902.909

Statuten Time To Help
Statuten Time To Help

Eigendomsrechten
Deze website bevat logo’s, teksten, illustraties, foto’s, videomateriaal, opmaak en andere elementen (collectief “inhoud” genoemd) die beschermd zijn door de toepasselijke wetten op het auteursrecht. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming is het bijgevolg verboden om de inhoud, of een deel ervan, te gebruiken, te kopiëren, te reproduceren, te publiceren, te wijzigen en te delen met derde partijen.

Bescherming persoonsgegevens
Er wordt zorgvuldig omgegaan met persoonlijke gegevens en alle persoonlijke gegevens die we ontvangen worden strikt geheim gehouden en enkel binnen de door u bepaalde wettelijke grenzen gebruikt. Zonder uw toestemming worden uw gegevens niet aan derden verstrekt. Bescherming van uw persoonsgegevens en databeveiliging zijn een onderdeel van ons beleid. Time To Help-Yardım Zamanı, heet te allen tijde het recht om de inhoud en de voorwaarden van de website te wijzigen. Na een wijziging zijn de nieuwe voorwaarden van toepassing.

 

DONEREN

Hoe kunt u ons helpen?

Als onafhankelijke NGO is vereniging Time To Help afhankelijk van uw steun om behoeftige mensen op verschillende plekken op de aarde hulp te kunnen bieden. U kunt op verschillende wijze uw steentje bijdragen welke we hieronder omschrijven.

 

Meer

Wat hebben we geraaliseerd?

2,000
Waterbron
15000
Iftar in de Africa
500
Yetimhane
3878
kişiye sağlık taraması

How we help

Reunit Children With Family

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Maecenas faucibus mollis.

Provide Knowledge

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Maecenas faucibus mollis.

Provide Food

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Maecenas faucibus mollis.

Time to help Jemen

Health Is Matter

Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna. Nullam id dolor id nibh ultricies vehicula ut id elit. Maecenas faucibus mollis.

Adipiscing Fringilla Ipsum Fermentum

Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus.

Donate Now